Leiderschap programma
Het programma zorgt ervoor dat deelnemers vanuit hun persoonlijke kracht en hun specifieke kwaliteiten een bijdrage willen leveren. Ze helpen met de implementatie van de strategie en de verbeteringen in de organisatie.

Individuele coaching
De coach houdt een spiegel voor en stimuleert zelfreflectie en bewustwording. Je krijgt individuele begeleiding om talenten en valkuilen boven water te krijgen. Doen waar je goed in bent en jezelf zijn. Kracht putten uit je talent en hervonden zelfvertrouwen.

Tweedaagse workshop
De tweedaagse workshop is een krachtig middel om snel en concreet patronen en denkwijzen zichtbaar te maken die aanwezig zijn in het team. Het biedt de mogelijkheid de vraag te stellen: “wat gaan we doen en hoe gaan we het doen?”. De nadruk ligt op het ervaren van eigen drijfveren, motieven, opvattingen en patronen. Net als die van de andere teamleden.

Redelijke mensen krijgen voorspelbare, saaie, redelijke resultaten. Stel je eens voor dat je iets onvoorspelbaars doet of onredelijk bent. Dan krijg je onlogische, onvoorspelbare en wellicht gave resultaten.